Köszöntjük a Kaland horgászbolt nevében!

a horgászbolt bejárataÜzletünk a főváros szívében, a Blaha Lujza tértől 1 percre található, a Népszínház utca 18 szám alatt. Tömegközlekedési szempontból el vagyunk kényeztetve, hiszen a kettes Metróval, a 4; 6; 28; 37-es villamossal, vagy akár a 7; 173; 99-es busszal könnyedén megközelíthető a bolt.
Az interneten való megjelenésünk célja, hogy szolgáltatásaink színvonalát tovább emeljük és az ország távolabbi részén élők is megismerjék a horgászbolt kínálatát. 1997 óta változatlan helyen állandó, hozzáértő, gyakorlatias gárdánkkal állunk kedves vásárlóink szolgálatára.

 

bolt bal oldali látvány Mottónkhoz híven elsődleges célunk a legyező-, és pergetőhorgászok színvonalas, széleskörű és minél teljesebb kiszolgálása.
Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a többi horgász módszer szerelmeseit hanyagoljuk, hiszen a horgászbolt kínálatában széles választékban találhatók bojlis-, rezgőspicces-, feeder-, matchbotok, orsók, zsinórok, etetőanyagok, adalékok, kiegészítők, de a fent említett két speciális "rend" kellékeinek igyekszünk a legteljesebb választékát nyújtani. A Műlegyező horgászoknak, -szerénytelenség nélkül mondhatjuk- hogy az országban egyedülálló kínálattal rendelkezünk legyezőbotok, orsók, zsinórok tekintetében és bízunk benne, hogy a széles választékból mindenki megtalálja az igényeinek és nem utolsó sorban a pénztárcájának megfelelőt.
bolt jobb oldali látványBoltunkban lehetőség van a kiválasztott legyezőbotok kipróbálására, így remélhetőleg senki sem fog csalódni a választott horgászbotban. Mivel építünk is legyezőbotokat, szinte minden speciális igényt ki tudunk elégíteni és kérésre elkészítjük saját egyéni pálcáját is. Igen széles a kínálat a kisebb- nagyobb kiegészítők, valamint a műlegyek kötéséhez szükséges szerszámok, satuk, természetes és szintetikus anyagok terén. A speciális ruházat szintén széles választékát tartjuk, kezdve a gázlóruháktól a cipőkön, merítőszákokon át a mellényekig. Végsősoron, ha egy legyeshorgász betér horgászboltunkba, biztosan megtalál szinte minden, a kedvenc sportjához szükséges felszerelést. A pergetés szerelmeseit is fantasztikus kínálattal várjuk, mintegy 30 féle pergetőbot, az olcsóbbaktól az exkluzív kivitelig, pergetőorsók, monofil és fonott zsinórok, wobblerek, gumihalak, twisterek, támolygó és körforgóvillantók, egyedi, kézzel kötött sztrímerek, köthető drótelőkék, pergetőmellények, dobozok széles választékával, valamint az országban kuriózumnak számító, a legmagasabb igényeket is kielégítő egyedi, kézzel gyártott pergetőbotok forgalmazásával.

 

Nyitvatartásunk:

map

  • Hétfőtől péntekig 10-18 óráig
  • szombaton 9-12 óráig várjuk a horgászokat.

A bolt elérhetőségei a következők:

  • Címünk: Budapest, 1081 Népszínház u. 18.
  • Telefon: (06-1) 333-72-26
  • Mobil: 06-30-320-88-15
  • E-mail küldéshez használja a Kapcsolat űrlapot.
 

Copyright © 2018 Kaland horgászbolt netbolt. Powered by Zen Cart