Okuma Max4 Distance Carp Pro Távdobó Orsó 60

39,990 Ft  35,991 Ft
Engedmény: 10%

Biztosak vagyunk benne, hogy az Okuma orsókat senkinek sem kell bemutatni. Elég csak az elnyűhetetlen „Longbow” szériára gondolni. A világhírű, tradicionálisOkuma új orsóval lépett idén a távdobó orsók piacára, ez pedig nem más, mint a Distance Carp MAX4 60FDmodell. E távdobó orsó nagy zsinórtároló kapacitása révén ideális dobós, illetve behúzós horgászatra is.

Mi jellemzi a Distance Carp MAX4 60FD modellt?
- Tökéletes zsinórprofil, kiváló precíz elsőfék, elérhető, eddig elérhetetlennek hitt távolságok! Ezt nyújtja ez az Okuma!

Az Okuma ebbe a fémházas modellbe 6 rozsdamentes golyóscsapágyat épített bele, valamint az elmaradhatatlan tűgörgőt, ami garantáltan holtjáték-mentes megállást biztosít bármilyen hajtókar állásnál. Ennyi csapágy, plusz az Okumától megszokott mérnöki precizitással megtervezett hajtómű egy kiváló futású távdobó orsót eredményezett. Az Okuma beépítette az orsójába az ún. „Hydro Block System” rendszerét, ami egy víztől és portól védett, zárt fékrendszert jelent. Így gátolják meg, hogy bármilyen szennyeződés kerülhessen a féklamellák közé, ami ronthatná ezzel a fékhatást. Az orsó egy hajtókar fordulattal 101 cm zsinórt csévél vissza, így akár dobunk, akár behúzunk, nem lesz egy örökkévalóság kicsévélni a szerelékünket! Az alumínium dobon lekerekített zsinórklipsz található, mely alkalmassá teszi az orsót kiakasztott zsinórklipszes horgászatra.

Az Okuma Distance Carp MAX4 60FD legfontosabb jellemzői: 
- 6 golyóscsapágy + 1 tűgörgős csapágy
- Quick-Set visszaforgásgátló rendszer
- RES-II: számítógéppel tervezett, rotor kiegyensúlyozó rendszer 
- Alumínium hajtókar
- Hidegen forgácsolt alumínium dob
- Carbon pótdob
- Hydro Block vízhatlan fék
- EFR II-es zsinórvezető görgő rendszer
- Áttétele 4,5:1
- MAX4 terepszínű kivitel
- Lekerekített zsinórklipsz
- Zsinórtároló kapacitása: 0,30 mm / 420 méter

Megveszem:


Copyright © 2018 Kaland horgászbolt netbolt. Powered by Zen Cart