Okuma Powerliner

25,990 Ft

Biztosak vagyunk benne, hogy az Okuma nyeletőfékes orsókat senkinek sem kell bemutatni. Elég csak az elnyűhetetlen „Longbow” szériára gondolni. A világhírű, tradicionális Okuma új nyeletőfékes orsóval lépett idén a pontyhorgászoknak szánt orsók piacára, ez pedig nem más, mint a Power-Liner Baitfeeder 8-as széria. Ezek a távdobó orsók ideálisak dobós, illetve behúzós horgászatra is nagy zsinórtároló kapacitásuk lévén. Ebből a családból most 2 méret került fel áruházunk kínálatába, az egyik a 60-as, míg a másik a 65-ös méret.

Mi jellemzi a Power-Liner Baitfeeder 8-as modelt?
Kedvező ár, az Okumától megszokott világhírű fék, kimagasló teljesítmény.

Ezekbe a távdobó nyeletőfékes orsókba az Okuma az ún. EOS (Elliptikus Oszcillációs Rendszer) dobemelő rendszerét építette bele, ami garancia arra, hogy a zsinórkép mindig megfelelő legyen. Az elegáns fekete színű karbon orsóházban 7 golyóscsapágy felel a tökéletes futásért, melyek a hajtómű, illetve a komplett orsó legfontosabb pontjaira kerültek. Emellett természetesen megtalálható az orsóban egy tűgörgős csapágy, ami garantáltan holtjáték-mentes megállást biztosít bármilyen hajtókar állásnál.

Az orsóban az Okuma „védjegye”, a hibátlan, precíz, nyeletőfék, valamint a soklamellás elsőfék is helyet kapott. Ez a garancia arra, hogy horgásszunk bármilyen végszerelékkel, akármilyen időjárási körülmények között, megfelelő fékbeállítás mellett megbízhatóan fogja adagolni számunkra a zsinórt. Az orsó használati értékét tovább növeli a hidegen esztergált alumíniumból készített nyújtott távdobó dob, mely ízléses nikkel-arany színezést kapott. Ezen felül egy karbon pótdob is tartozik az orsóhoz.

Az Okuma Power-Liner Baitfeeder legfontosabb jellemzői: 
- 7 golyóscsapágy + 1 tűgörgős csapágy
- Elliptikus fogaskerék rendszer
- Masszív carbon orsótest
- Holtjátékmentes azonnali visszaforgásgátló
- Hidegen forgácsolt alumínium dob
- Carbon pótdob
- Precíz, szabadalmaztatott nyeletőfék, soklamellás elsőfék
- Hydro block vízhatlan nyeletőfékrendszer
- Alumínium ABS hajtókar
- EFR II-es zsinórvezető görgő rendszer
- Precíziós esztergált csigatengely
- RES-II: számítógéppel tervezett, rotor kiegyensúlyozó rendszer
- Áttétele 4,5:1
 

Megveszem:

Válasszon:

Méretek


Hiba!

Méretek Választás kötelező.


Copyright © 2018 Kaland horgászbolt netbolt. Powered by Zen Cart