Daiwa Prorex TW 100SW L

78,600 Ft

A Prorex TW SV a DAIWA baitcast orsókat érintő legaktuálisabb technológiai fejlesztéseit - az SV rendszer csökkenti a gubancképződés kockázatát dobáskor és lehetővé teszi, hogy ugyanazzal az orsóval horgásszunk pici és nehéz csalikkal egyaránt.

Az optimálisan dobható csalik súllyhatára széles sávon mozog, 5 grammtól 80 gramm felettig. A könnyű SV dob a Magforce-Z mágnesfék Air Brake megoldásával együttműködve dolgozik, így nem kell hüvelykujjal kontrollálni a dobot dobáskor ahhoz, hogy ne lazuljon fel közben a zsinór és megálljon a dob, amint a csali vízbe ér. Az SV dob különösebb indulási ellenállás nélkül kezd pörögni, könnyen és precízen dobhatunk vele.
Az alumínium orsóház abszolút strapabíró, biztosan, stabilan tartja a hajtást - ez különösen lényeges, amikor gyakran nagy terhelést kap az orsó. Az ATD fékrendszer a beállított fékerőt közvetlenül és kezdeti többletellenállás nélkül adja, ez különösen vékony fonott zsinóris horgászatnál lényeges. A jó fogású, extra széles Soft-Touch hajtókargombok stabil fogás biztosítanak, és komoly ellenállás esetén is problémamentesen kezelhető marad az orsó. A Prorex TW SV nagycsalis nehézpergetésre és finesse pecára egyaránt tökéletes választás.

Önsúly: 210g
Áttétel: 6,3:1
Behúzás: 65cm


Megveszem:


Copyright © 2018 Kaland horgászbolt netbolt. Powered by Zen Cart