Okuma Carbonite 2M CBR 335M

9,990 Ft  7,490 Ft
Engedmény: 25%

A világhírű, tradicionális Okuma a finomszerelékes horgászok számára is tartogat idén új orsót, ráadásul olyat, aminek árcédulájára pillantva egy átlag horgász garantáltan meglepődik! Ez pedig a Carbonite II Match 35 széria. Ráadásul, az orsót mindkét változatban, első és hátsófékes kivitelben is forgalomba hozta az Okuma, így mindenki ki tudja választani a számára kedvelt féktípust.

A „match” kifejezés ne tévesszen meg senkit! Ez az orsó nem csupán az úszós horgászok figyelmére tarthat számot! Ha valaki kimondottan kis, precíz „műszer” orsót keres egy light feederre, vagy épp pickerbotjára, akkor érdemes szemügyre venni Carbonite II Match-et! Az orsó mind kívül, mind belül a legújabb irányvonalat követi. A szolid matt fekete karbon orsóház megjelenését igazán „csillogóvá” teszi az aranyozott dobkialakítás, valamint az ismét egyre népszerűbbé váló dupla hajtókar. E a hajtókar kialakításnak köszönhetően 100%-ig kiegyensúlyozott a rotor, amitől szinte magától forog az orsó. Ezt segíti a szerkezetben megbúvó 2 golyóscsapágy, valamint a holtjátékmentes visszaforgásgátlásért felelős precíz tűgörgő.

Az orsó feltöltött, azaz sekély fém dobbal kerül forgalomba, így valóban nem szükséges több száz méternyi zsinórt feleslegesen felcsévélnünk rá, így a 0,18 mm-es főzsinórból mindössze 100 méter kell ahhoz, hogy teletöltsük. Ezenfelül egy karbon pótdob is jár az orsóhoz. Mindenképp érdemes szót ejteni még az orsó áttételéről, ami 5,0:1-hez, ami gyors orsót jelent. Egy hajtókar fordulatra a rotor 5 teljes fordulatot tesz meg. Ennek köszönhetően ideális gyors, pörgős versenyhorgászatra is.
Csapágy: 3db
Carbon pótdob

Megveszem:


Copyright © 2017 Kaland horgászbolt netbolt. Powered by Zen Cart