Rattlin Hornet 4,5cm

1,990 Ft

Az új Rattlin’ megjelenésében a legendás előd vonásai fedezhetőek fel, alakja és mérete, terelőlemezének formája tükrözi a tradíció tiszteletét. A külső mögött egy teljesen új és modern anyagokkal felvértezett Hornet szíve dobog, melynek mozgása a régi Hornetek táncát idézi. A 4,5 cm-es hosszban gyártott műanyag testű csali a crankbait-ek legkedveltebb csoportját bővíti.  A poliuretán hab anyagot felváltotta a kemény műanyag, erre azért került sor, mert a wobbler testében kialakított távdobást elősegítő rendszer foglal helyet (Infinity Cast System melyet már a Salmo Lil’ Bug wobblerben is használtak).
A Salmo új Rattlin’ Hornetjét hatféle színárnyalatban dobta piacra.
Másik különlegessége a Rattlin’-nak az orrkarika formája. A hagyományos karika helyett a terelőlemezéig érő drótba ovális alakú kulcskarikát helyezett.
A Rattlin’-nal fogható halak megegyeznek a régi Hornettel kapcsolatba hozható fajokkal. A szebb domolykóktól kezdve balinok, süllők, csukák tekinthetőek a leggyakoribb zsákmánynak, de természetesen a harcsa, a jász és szinte az összes hazai ragadozóhalunk elcsábul erre a műcsalira.
Méret: 4,5 cm
Súly: 6 gramm
Merülés: 1,8-3,5 m
Felúszó

Megveszem:

Válasszon:

Szín

Hiba!

Szín Választás kötelező.

Az alábbi termékeket ajánljuk:
Copyright © 2018 Kaland horgászbolt netbolt. Powered by Zen Cart