Szállítás és Garancia

ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A jelen szolgáltatás igénybevételével a felek között - magyar nyelvű - szerződés jön létre. A SEPHIA Bt. mint a Kaland horgászbolt üzemeltetője az igénybe vevő ajánlatának megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolja. Amennyiben a visszaigazolás az igénybe vevő ajánlatának elküldésétől számított 48 órán belül nem érkezik meg az igénybe vevőhöz, az igénybe vevő ajánlati kötöttsége megszűnik.

A vásárló a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A SEPHIA Bt. a vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríti azzal, hogy a vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vásárlót ezenfelül egyéb költség nem terheli, azonban az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárt köteles megtéríteni.
A SEPHIA Bt. a vásárlótól kapott felszólítás kézhezvételétől számított harminc napon belül köteles a szerződés szerinti teljesítésre.
Amennyiben a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást a SEPHIA Bt.-nek nem áll módjában nyújtani, úgy erről a fogyasztót haladéktalanul tájékoztatja, valamint a fogyasztó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti.
A szerződéseket a SEPHIA Bt. elektronikus nyilvántartásában iktatja és archiválja, ezzel biztosítva a szerződés adataihoz való utólagos hozzáférés lehetőségét.

Házhoz szállítást kizárólag magyarországi címre vállalunk!

A vásárolt termékek házhozszállítása futárszolgálattal történik.

15.000 (azaz tizenötezer) Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget boltunk állja.

A vásárló a KALAND HORGÁSZBOLTBAN (1081 Budapest, Népszínház u. 18.) érvényesítheti kifogásait és igényeit.
A SEPHIA Bt. feladata a vásárló tájékoztatása az áru- és szolgáltatásválasztás megkönnyítéséhez, továbbá az áru és a szolgáltatás használatához, az áru fenntartásához szükséges megfelelő ismeretekről, az áru és a szolgáltatás alapvető tulajdonságairól, jellegzetességeiről, az áru és a szolgáltatás minőségéről, áráról, díjáról, valamint az áru használatára vonatkozó utasításokról és használatával járó veszélyekről.

Garanciális tájékoztató:

A SEPHIA Bt. az általa forgalmazott horgászbotokra és horgászorsókra a gyártó cég által biztosított garanciát vállal, az egyéb horgászcikkekre hat hónap szavatosságot biztosít.
A garanciális javítási igényt a KALAND HORGÁSZBOLTBAN (1081 Budapest, Népszínház u. 18.) a vételi számla, blokk vagy annak másolatának bemutatásával lehet érvényesíteni.
Garanciális javítás (alkatrész csere) akkor kérhető, ha a rendeltetésszerű használat során keletkezett hiba, gyártási vagy anyaghibára vezethető vissza.
A horgászorsók és horgászbotok garanciális ideje alatt bármilyen beavatkozást, javítást, karbantartást kizárólag csak a Szakszerviz végezhet.
Botalkatrész vásárlásnál, vagy javításnál, ha valamelyik tagot pótolni kell, a Szakszerviznek szüksége van az egész botra, csak így kerülhető el az esetleges illesztési probléma.
Az orsók házának megbontása, a csavarfejek széthajtása a garancia azonnali elvesztését vonja maga után. Az orsók javításához a Szakszerviznek szüksége van az orsó dobjára vagy pótdobjára.

Nem minősülnek garanciális hibának, a nem anyaghibából származó alábbi meghibásodások:

  • a feeder és picker rezgőspicc törése
  • orsótalp törés illetve az orsótartó menetének megszakítása
  • gyűrűtalp és gyűrűbetét törés és lakkrepedés
  • rakós bot törése
  • horgászruházat cipzárának meghibásodása, a ruha anyagának kilyukadása
  • a csizmák, mellcsizmák és combcsizmák kilyukadása

A SEPHIA Bt. Szakszerviz szakvéleményével kapcsolatban felmerülő vita esetén a vásárló által fogyasztóvédelmi minőségi vizsgálat kérhető, melynek költségét a vizsgálati eredményként jogosnak minősített reklamáció esetén a SEPHIA Bt. megtéríti, továbbá a vizsgálat eredményét elfogadni köteles.

Vissza

Copyright © 2018 Kaland horgászbolt netbolt. Powered by Zen Cart