Dragon X-Force Spinning

Alap ár: 42,990 Ft

Pergető botok tengerre, valamint alternatív lehetőség mindazokon a horgászati területeken, amelyeken nagyon erős botokat szükséges használnunk. Könnyű, rugalmas és dinamikus botok, amelyek horgászat közben garantálják a legmagasabb szintű kényelmet.

Dragon X-Force széria egy egyrészes bot. A bot speciális kialakítása lehetővé teszi, hogy a botcsúcs extrém munka alatt is megfelelően továbbítsa a jeleket. Így tökéletesen követhetjük a csalink mozgását, és érzékelhetjük annak minden rezdülését, valamint a hal és fonott zsinór közötti kapcsolat is hitelesen követhető!
 
Dragon X-FORCE botok a megváltozott tengeri horgászigények eredményeképpen született meg,és lett egy rövidebb, könnyebb, dinamikusabb, kompaktabb bot!
A Dragon vadonatúj, az ún. S.T.W. (Super Tight Wind) technológiával készítették a szériát! Eredménye, hogy a létrehoztak olyan botokat, amely üreges, nagyon kicsi a  belső átmérője és vastag grafitfalai vannak, emellett mégis könnyű és karcsú bot.
 

A  Dragon X-Force Spinning botok részletes adatait összefoglaló táblázat a lap alján található!


X-Force botok jellemző:
-karcsú megjelenés,
-könnyű,
-hihetetlen erő,
-rendkívül ellenálló a mechanikai sérülésektől,
-megnövelt dobótávolság, optimális dobósúly.

Ennek a botcsaládnak az eredményessége abban rejlik, hogy az egész széria olyan teljes számítógépes gyártósoron készült, amely lehetővé teszi a hihetetlenül precíz és pontos csatlakozást a nagyon vékony grafit rétegek között. 
Az eredmény egy olyan botcsalád amely megjelenésre egy közepes teljesítményű pergető bot viszont paraméterei kiemelkedő. Casting bot súlya 140 gramm, könnyű és funkcionális bot, amely már a tesztelés alatt nagy hírnévre tett szert. Könnyű, kiváló egyensúly, erő, dinamika és hihetetlen érzés csali - így röviden lehet leírni, mint egy sorozat X-Force.
 
Megrendeléskor a kívánt bot nevét, méretét kérjük legyenek szívesek ellenőrizni, egyeztetni a lenti táblázatokban.

 
Típus cikkszám név hossz [m] dobósúly [g] akció tagok száma súly  [g] nyélhossz  [cm]
A 27-77-198 X-Force 140S 1.98 40-140 Fast 1 172 27
B 27-78-198 X-Force 200S 1.98 60-200 Fast 1 191 27
C 27-79-198 X-Force 300S 1.98 100-300 Fast 1 234 27

  

Megveszem:

Válasszon:

Típus

Hiba!

Típus Választás kötelező.


Copyright © 2018 Kaland horgászbolt netbolt. Powered by Zen Cart