Competition Feeder

43,900 Ft  39,510 Ft
Engedmény: 10%

Sokszor gondot okoz eldönteni, hogy milyen hosszú feederbotot használjunk, hiszen van ahol a rövidebb az előnyös (a partközeli horgászatoknál), míg máskor a hosszabb jönne jól, a nagyobb dobótávolságok miatt. Ezt a problémát küszöböli ki a Competition feederbot, mely négy hosszban is használható.

Ez egy professzionális verseny feederbot, mely az idei év újdonsága, amely meghatározó szerepet fog betölteni a versenyeken, és a hétköznapok során is. A hasonló kategóriás botokhoz képest jóval kedvezőbb áron kerül forgalomba, ráadásul rendkívül magas minőségű kivitelezés és a végletekig kidolgozott részletek jellemzik. Ez a bot 4 különböző: 3; 3.3; 3.6 és 3.9 méteres hosszban is bevethető! Ezt úgy érte el a gyártó, hogy két különböző hosszúságú nyéltag és egy 30 cm-es toldó kapott helyet a csomagolásban. A hosszabb nyéltag akkor praktikus, ha a változó körülmények indokolják a nagyobb dobásokat. A sokféleképpen variálható hossza mellett a legérzékenyebb spiccek teszik különösen alkalmassá versenyeken való használatra. Ez a bot a legérzékenyebb keszeg, illetve végletekig lefinomított, pontyhorgászat kiváló eszköze. A 3-3,3 méteres hosszt célszerű olyan helyzetekben használni, mikor igazából egy pickerbot hosszára lenne szükség, de fontos a feederek megfelelő ereje és gerincessége is. Ennek megfelelően rövidebb hosszban a partszéli sávtól a 25-35 méteres távolságig kereshetjük a halakat, míg a 3,6-3,9 méteres kivitellel a 40-50 méterre lévő haltanyákat célozhatjuk meg.

Vékony, lágy, de mégis gerinces, a spicce pedig nagyon érzékeny. Anyaga különleges karbonból készült, dobósúlyát maximum 75 grammra kalibrálta a gyártó. 4 spicc tartozik hozzá, mely 0.5; 1; 1.5 és 2 unciásak. Könnyű kosarakkal is pontosan lehet vele dobni. A boton – teljes hosszban, a legerősebb spiccel használva – 18 db SiC gyűrű található. A bot súlya sem elhanyagolható, teljes hosszban mindössze 221 grammot nyom! Az orsótartójába bármilyen méretű orsó tökéletesen passzol. Nyelét kényelmes fogású parafa borítja. A bot karakterisztikájának köszönhetően, ezzel még a vékony 10-es horogelőkét sem tudjuk beletépni a halba...!

Közeli és középtávú finompecához ajánljuk azoknak, akik egy bottal egyszerre „négyet” szeretnének vásárolni. Rendkívül jól használható versenyeken, de a hétköznapok során is jól teljesít. Megbecsült darabja lesz minden olyan horgásznak, aki a leheletfinom feederezés híve. Ha a halak óvatosan táplálkoznak és szinte csak legérzékenyebb felszereléssel lehet őket megfogni, akkor a Competition Feeder a legjobb választás!


1972-390

Megveszem:


Copyright © 2018 Kaland horgászbolt netbolt. Powered by Zen Cart